30.11.08

Chop Chop

Wie kan er raden wat we morgen eten?







Inderdaad.

Tijd doorgebracht op de fiets naar de Watergraafsmeer, om bij Herman de Wit worst en krabbetjes en varkenspoot en spek te halen: ruim een uur.

Tijd doorgebracht aan het aanrecht, om de groente (alles biologisch, dus lekker vol zand en ongerechtigheden) te wassen en snijden: 1 x Buddy & Julie: Love Snuck Up


Tijd doorgebracht in de buurt van het fornuis, af en toe roerend en de heerlijke geuren opsnuivend: een uur of 4, 5.

Eindresultaat: hopelijk, onmetelijk lekker.

O ja, die andere pan op het fornuis, daarover morgen meer!

1 comment:

bill said...

oh dear klary again i need your good advise once more !! i made the peasoup the otherday and it was fantastic!
BUT something went wrong the next day when i opened the pan i noticed a light white foam on top of the soup and when i smelled it i came to the conclusion that it had turned sour!! where did i go wrong where did i goof!
friends told me that the cause was that i put it into the fridge before it was completely cooled off (not true) that i had stirred it too much ( thats possible).
what do you think happened.
vast vriendelyk bedankt
willemkraal
los angeles, california