30.3.09

Hoera, zomertijd!


Zomertijd betekent:

de belofte van lente
dat ik nu écht het balkon moet gaan schoonmaken
zin om zomerkleren te kopen
zin om sexy sandalen met hoge hakken te passen
dat ik nu écht de ramen eens moet lappen
rabarber, raapsteeltjes, en bijna asperges
en, voor nu het belangrijkste: foto´s van het avondeten maken bij daglicht.

tot ziens, lelijke bruine goudgele foto´s, ik zie jullie weer in de herfst.

Ik had wél graag gewild dat het eerste zomertijd diner wat minder ordinair was geweest maar ja.. dit was het gewoon, wat we aten vanavond. En het was heerlijk, en troostrijk, hoewel we geen troost nodig hadden, en we werden er tevreden en gelukkig van.

3 comments:

RozeMarijn said...

Ach, wat is ordinair.. voor de gemiddelde mens is dit al heel luxe hoor.

Ik had balkon sessie 1 al gedaan, ik wacht nu op een echt lekkere dag voor de finishing touch ;)

Wat grappig dat je dat zegt van die foto's. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat er in de winter inderdaad bij kunstlicht gefotografeerd moet worden. Maar dan doe je voortaan toch meer ingredienten in de winter, die kun je dan overdag al schieten. :)

Klary Koopmans said...

mja, het is meer dat ik goedkope kaas, gesmolten in de oven, en die dan weer zo´n beetje hard wordt aan tafel, op de een of andere manier ordinair vindt.. maar wat geeft het het was lekker!

RozeMarijn said...

Mja, dat vind ik ook altijd zo stom, van die kaas die dan wel smelt maar wel hard blijft. Wat is dat toch?

Momenteel even niet, maar normaal gesproken gooien wij ook onze lekkere lokale boerenkaas over zulke schotels. Maar wellicht is dat een beetje decadent..