tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post1327979549650759583..comments2024-03-22T17:09:48.982+01:00Comments on klary koopmans: Hoera, zomertijd!Klary Koopmanshttp://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-29297264364336979782009-04-03T10:39:00.000+02:002009-04-03T10:39:00.000+02:00Mja, dat vind ik ook altijd zo stom, van die kaas ...Mja, dat vind ik ook altijd zo stom, van die kaas die dan wel smelt maar wel hard blijft. Wat is dat toch?<BR/><BR/>Momenteel even niet, maar normaal gesproken gooien wij ook onze lekkere lokale boerenkaas over zulke schotels. Maar wellicht is dat een beetje decadent..RozeMarijnhttp://www.annemieke.net/RozeMarijnnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-54125847751120663532009-03-31T20:17:00.000+02:002009-03-31T20:17:00.000+02:00mja, het is meer dat ik goedkope kaas, gesmolten i...mja, het is meer dat ik goedkope kaas, gesmolten in de oven, en die dan weer zo´n beetje hard wordt aan tafel, op de een of andere manier ordinair vindt.. maar wat geeft het het was lekker!Klary Koopmanshttps://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-28381118022211012842009-03-31T08:40:00.000+02:002009-03-31T08:40:00.000+02:00Ach, wat is ordinair.. voor de gemiddelde mens is ...Ach, wat is ordinair.. voor de gemiddelde mens is dit al heel luxe hoor.<BR/><BR/>Ik had balkon sessie 1 al gedaan, ik wacht nu op een echt lekkere dag voor de finishing touch ;)<BR/><BR/>Wat grappig dat je dat zegt van die foto's. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat er in de winter inderdaad bij kunstlicht gefotografeerd moet worden. Maar dan doe je voortaan toch meer ingredienten in de winter, RozeMarijnhttp://www.annemieke.net/RozeMarijnnoreply@blogger.com