14.8.10

MeerMijn weekje nrc.next is verlengd, dus ook de komende tijd kun je daar mijn stukjes lezen, in de krant of online. Ik zal geen foto's van de gerechten meer op Alles over Eten zetten, in plaats daarvan ga ik verder met het 'vakantiefoto's uit het archief' projectje. Nu ik zelf steeds meer zin in vakantie krijg is het heerlijk om mijn backup schijf door te spitten op zoek naar mooie eetherinneringen.

Vandaag geen eetherinnering, maar de tomaten die ik op de boerenmarkt kocht. Straks gaan ze in een salade met kikkererwten, veel basilicum, en blokjes gebakken halloumi. Haast jammer dat ik niet nog een paar dagen tegen ze aan mag kijken.

6 comments:

MarinaV said...

Jammer dat je geen foto's meer post van je recepten, die zijn juist wel de aanleiding om door te klikken naar het recept.

Anonymous said...

Inderdaad, blijf alsjeblieft doorgaan met publiceren van de bijbehorende foto's!

Hans

Jaartal Weblog said...

Eens!

Klary Koopmans said...

Lieve lezers, wat fijn om te lezen dat jullie de foto's zo waarderen. De mogelijkheid om nog even door te gaan als gastcolumnist in nrc.next kwam heel plotseling, en omdat ik de komende weken ook nog andere deadlines en verplichtingen heb, lukt het simpelweg qua tijd niet om van alles foto's te maken en die hier te publiceren. Misschien lukt het soms wel, of vind ik een toepasselijke foto in mijn archief, ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben!

Sandra Z. said...

Leuk dat je nog een weekje blijft bij NRCnext! Het granenthema verveelt me nog lang niet.

Klary Koopmans said...

het gaat volgende week over iets héél anders ;)