Oesters met zwarte bonensaus, en Mapo Dofou bij
Uncle Wong in de Albert Cuypstraat.
Niet op de foto: de garnalen gyoza, pannenkoekjes met crispy duck, en de super spicy Szechuan Chicken.
Alles was lekker, het was niet duur, het ging snel, de service was vriendelijk en efficiënt. Toen ze ons zagen sniffen boven de ERG pittige Szechuan kip zei de ober dat hij de volgende keer wel aan de keuken kon vragen het wat minder pikant te maken? We konden hem maar moeilijk aan z'n verstand brengen dat het soms gewoon erg lekker is als het zweet je uitbreekt van een bordje kip. Blussen met droge rijst en witte wijn, en even later is er niks meer aan de hand.
De kaart is erg uitgebreid, en het loont de moeite om hier met een grote groep heen te gaan en allerlei verschillende gerechtjes te bestellen. Een fijn adres in de Pijp.
3 comments:
exciting
dank voor dev tip. wij provincialen doen toevallig een weekendje amsterdam en hebben hier gisteren heerlijk gegeten!
straks koffie bij je andere aanrader en vanavond naar kosebasi. ben je daar wel eens geweest? heb ik in ieder geval enthousiaste verhalen over gehoord
sol, wat leuk! fijn dat je er een leuke avond had. Kosebasi nog niet geweest, maar hoor er inderdaad veel goeds over.
Post a Comment