26.1.09

Tijd voor Tallinn





Het was stil hier, want ik was in Tallinn, Estonia.
Later meer!

3 comments:

Anonymous said...

Hoi Klary, Ik heb een vraagje over je recept voor de 'perfecte pasta' met sardine en bleekselderij (hoe je het beschrijft klinkt ie namelijk erg lekker...). Je noemt als ingredi├źnt sardientjes op olijfolie, maar waar kan ik deze vinden? In m'n AH zag ik alleen sardine op tomaten of zonnebloemolie. Alvast bedankt!

Klary Koopmans said...

hallo, Anonymous..
de meeste supermarkten bij mij in de buurt verkopen wel sardientjes op olijfolie. Misschien eens vragen? En anders zou ik gewoon die met zonnebloemolie gebruiken... geen tomatensaus. Succes!

L Vanel said...

Klary it is so amazing that you are in Tallinn - so bizarre because I met some people here in Lyon from there who shared these wonderful chocolate truffles from a chocolatier named PIERRE (oh please go there!) and spoke to a friend who raved about how wonderful Estonia is. I was just looking into going there for a visit.