27.9.10

Zo, nu weer gewoon


Dat had ik beloofd, immers, dat vandaag alles weer gewoon zou worden. Het werd wel tijd. Ruim twee weken trokken we door allerlei Europese landen, en koud terug op Nederlandse grond mocht ik bij Stroom in Den Haag een lezing geven over Foodies, Foodporn en Foodblogs. Ontzettend leuk, maar niet het meest relaxte evenement om naar uit te kijken als je op reis bent.

Vervolgens rolde ik nog 3 dagen in mijn eentje losbandig door Antwerpen (ik noem: 2 x lunchen (op 1 dag, dus), waarvan één keer met patat, om 14:00 al aan de eerste Leffe, vreselijk lekker maar net iets te duur uit eten, en eindelijk weer eens de sluitingstijd van een café meemaken - en voor wie dit niet weet, de sluitingstijd wordt in Antwerpen bepaald door de gasten). Gek genoeg was het helemaal niet zo erg om vandaag, achter een raam met uitzicht op druilerig Amsterdam, weer aan het werk te gaan.

De gewone dag werd afgesloten met een enorm gewone, maar o zo welkome en lekkere spruitjesstamppot. Op de bank, bij de tv. Geen beeldmateriaal, daarom nog maar even een vakantie foto: ongewoon ontbijt in de CityNightline van München naar Amsterdam.

No comments: