5.9.10

Grüss Gott, Arrivederci, Zbogom, ...
Zo. Ik heb eindelijk op de ´save´ knop gedrukt voor mijn laatste deadline. Ik heb hard, heel hard gewerkt in augustus. Maar het was allemaal niet voor niks: nu mag ik op vakantie.

Morgenochtend stappen we in München uit de trein, morgenavond zitten we vermoedelijk aan de braadworst en bier. Vanaf woensdag reizen we met een auto door de Beierse Alpen en uiteindelijk hopen we in 2 1/2 week 5 landen te doorkruisen: Duitsland, Oostenrijk, Italië, Croatië en Slovenië. Dat klinkt vermoeiender dan het is, ze liggen dicht bij elkaar. Van Duits bier en Italiaanse wijn en Croatische truffels en Sloveense (wat hebben ze daar voor lekkers?) naar Oostenrijkse gebakjes: het komt allemaal goed.

Hoe het met het internet in de Alpen gesteld is weet ik niet, en sowieso lijkt het me een goed idee om mezelf een beetje rust te geven. Regelmatige updates kan ik dus niet beloven.

Tot ziens in oktober, uitgerust, klaar voor de herfst!

3 comments:

MarinaV said...

Ik hoop dat je even een paar dagen de tijd neemt om in Trieste rond te hangen: het is een schitterende stad.
Eet warm gekookt vlees bij Bepi naast het Beursplein, met kren en zuurkool, of lekkere ijs bij Chocolat in Via Cavana (naast Salumare, heerlijke hangplek voor een aperitivo) en zit op Piazza Unità als het donker is en alle gebouwen verlicht zijn of als de zon 's middags uit de zee weerkatst...
Kortom: veel plezier!

Bianca said...

Mijn trip naar Slovenie was een succes, maar niet zozeer op culinair gebied... Wel lekker: de hammen en in Bled een Tom Pouce-achtig gebakje, met creme en slagroom in het midden. Voor een grote maag of als lunch! Afbeelding op:
http://www.flickr.com/photos/the-bowies/4135999582/

Klary Koopmans said...

bedankt dames! verslag zal volgen!