Ik lig de laatste tijd in de ochtend als ik wakker ben en de zon schijnt vaak terug te denken aan ons tripje naar Rome vorig jaar. En dan met name naar het eten (tuurlijk) en die bar op de hoek bij station Termini aan de noordoost kant bij Via Marghera (Trombetta, is een koffiehuis, ze schenken hun eigen merk). Daar hebben ze fijne cappuccino's en de broodjes. Ik word er sentimenteel van! Screenshot streetview:
RozeMarijn, we waren er veel te kort... wil heel graag snel terug en nog meer lekkers eten!
kattebelletje, de groene slierten zijn puntarelle - een soort kruising tussen andijvie en witlof, sappig en knapperig en licht bitter, traditioneel geserveerd met een ansjovis dressing.
3 comments:
Oh!
Wat heerlijk voor je :))
Ik lig de laatste tijd in de ochtend als ik wakker ben en de zon schijnt vaak terug te denken aan ons tripje naar Rome vorig jaar.
En dan met name naar het eten (tuurlijk) en die bar op de hoek bij station Termini aan de noordoost kant bij Via Marghera (Trombetta, is een koffiehuis, ze schenken hun eigen merk). Daar hebben ze fijne cappuccino's en de broodjes.
Ik word er sentimenteel van!
Screenshot streetview:
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=rome,+termini&sll=37.0625,-95.677068&sspn=36.178967,79.101563&ie=UTF8&ll=41.901822,12.503085&spn=0.003961,0.009656&z=17&layer=c&cbll=41.901878,12.502978&panoid=6wjuMbvmlQV0n5A0IhTR1w&cbp=12,47.358982981438466,,0,1.1999999999999997
Ooo lekker. Wat zijn die groene slierten?
RozeMarijn, we waren er veel te kort... wil heel graag snel terug en nog meer lekkers eten!
kattebelletje, de groene slierten zijn puntarelle - een soort kruising tussen andijvie en witlof, sappig en knapperig en licht bitter, traditioneel geserveerd met een ansjovis dressing.
Post a Comment