21.4.10

Liefde is....




Eden: Perzik, Abrikoos en Saffraan



Magnifique: Aardbei en Wasabi (op de achtergrond 1 van mijn favorieten, Olijfolie & Vanille)

6 comments:

racheld said...

Oh, you HAVE been a Good Girl!!

I'm trying to imagine the Strawberry/Wasabi, though---maybe it's like jam with ZING.

Klary Koopmans said...

It WAS like jam with zing!

Saskia said...

Het zal waarschijnlijk ongelooflijk klinken, maar ik heb eigenlijk nog nooit echte macarons geproefd... Hoe smaakt dat?

Klary Koopmans said...

helemaal niet ongelooflijk hoor. Voor de beste macarons moet je nog steeds naar Parijs.. ja, hoe smaakt het? Bros, luchtig, smeltend koekje, romige, zachte vulling. Een echte macaronkunstenaar zorgt voor een niet te zoete macaron met mooie en harmonieuze en soms spannende smaak combinaties. Een goede macaron is wat mij betreft de lekkerste zoetigheid ter wereld.

ViP said...

Hi Klary,

Your blogs about Macarons go on for ever. I do not know much about macarons, but I know the best place in Heemstede on the Binnenweg. It's called Tummers and I know they have superb cakes ans probably also macarons.

Try sometime the delicious coffee and sweets.

Vincent

annelies.bakker said...

Klary, we hebben meer macaron gepassioneerde NL- ers hoor. ook mensen met een blog op blogspot :-)
je moet William zijn blog eens lezen... ik word hier zo enthousiast van! nu meerdere malen macarons getracht te bakken en ik ben trotse moeder van 3 "naar absolute tevredenheid gelukte" lichtingen". als ze allemaal zo zouden zijn... zucht!
hierbij de link naar William zijn blog, veel leesplezier!
http://lemacaronartisan.blogspot.com

gr. Annelies