31.1.11

Extreme Makeover, Keukenla Edition

Voor:Na:
Een hoop weggegooid, een hoop teruggevonden waarvan ik vergeten was dat ik het had.

Ik blijk tot 2020 genoeg kaneelstokjes en gedroogde tijm in huis te hebben. En heel veel bouillonblokjes, dat ook, en heel veel minuscule restjes pasta. Ik zal maar niet zeggen dat ik mijn leven ga beteren, want die kans is klein. Gewoon af en toe flink de bezem erdoor!

5 comments:

racheld said...

Major envy of those lovely wide-slide drawers!! Your "after" looks like Caro's kitchen ALWAYS, with all the neat spice-bottles turned just SO.

And your "before" is pretty close to the "after" I'd aspire to, if this SNOW would just GO AWAY.

says rachel, who just carried the downstairs tree up to storage on Saturday

klarakapucine said...

Hahaha, zo ziet het er in mijn laatjes en kastjes ook ongeveer uit. Het is extreem genieten geblazen na een extreme makeover !

Saskia said...

Ik ben blij dat ik zo geen grote schuiven heb, dan kan er ook niet zoveel rommel in :). Wij moeten zeer spaarzaam zijn met de voorraad, wegens chronisch plaatsgebrek in de kasten. Maar op die manier hoef ik ook niet veel weg te gooien, en dat vind ik goed!

Karien said...

Haha, en hoe lang blijft hij zo?

Klary Koopmans said...

Karien, het is mijn goede voornemen om daar geen goede voornemens meer voor te maken.

Saskia, deze 2 lades zijn mijn enige voorraadkast. Ik heb dus heel weinig bulk in voorraad (nooit meer dan 1 blik tomaten, bijvoorbeeld). Het zijn de dingen waar je lang mee doet (een kilo quinoa, een pond speltmeel, dat soort dingen) die me de das om doen..