Als iets heel eenvoudig is, en heel mooi, en heel lekker, dan heb je weinig woorden nodig.
Rode, zwarte en gele oerpeen, gekocht bij Marqt.
Omdat ik benieuwd was naar hoe ze zouden smaken, deed ik er zo min mogelijk mee: roosteren in een matig hete oven, met wat peper, zout en olijfolie, tot ze bruin en zacht zijn. Dan nog een beetje olie, zeezout en goede balsamico erover. Ze smaken zoet en nootachtig, en hoewel ik vond dat de smaken van de drie kleuren niet zo verschilden, wist Dennis in een blinde smaaktest rood, zwart en geel te onderscheiden.
Mijn man heeft een goeie smaak.
Panettone Bread Pudding
4 days ago
3 comments:
whimper
Your dishes lately have stirred a "make something cozy" thought that overtakes me when Autumn comes every year. It's time for the roasted vegetables and the berry pies and the warming soups.
Those colors are magnificent, and held up beautifully through the cooking.
I do hope you'll look in tomorrow---it's my 300th post and first anniversary.
rachel
Post a Comment