tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post3355048585451181254..comments2024-03-22T17:09:48.982+01:00Comments on klary koopmans: Wintersoep en een graandilemmaKlary Koopmanshttp://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-25161254904914219912009-09-03T17:21:15.273+02:002009-09-03T17:21:15.273+02:00Dag Klary,
Ik ben in de weer met hetzelfde recep...Dag Klary, <br /><br />Ik ben in de weer met hetzelfde recept van Locatelli, maar ik vroeg me af of jij de bij de natuurwinkel gekochte spelt nou ook écht 24 uur hebt laten weken?? En de borlotti bonen? Ik heb ze vanochtend in het water gedaan maar omdat ik eigenlijk vanavond toch al de soep wil eten, twijfel ik of ik het niet toch zou proberen om ze dus veel korter te weken (8-10 uur nu)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/08259246876741512515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-37804587555463617302009-02-06T12:28:00.000+01:002009-02-06T12:28:00.000+01:00Hey, bet you didn't know that you're one of the to...Hey, bet you didn't know that you're one of the top 10 Google hits for someone like me trying to figure out the dangblasted difference between these two bastards.MEMhttps://www.blogger.com/profile/09951938457500869000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-53770166471220269032007-01-24T14:33:00.000+01:002007-01-24T14:33:00.000+01:00Leuk om te lezen! Ik was ook al eens geïntrigeerd ...Leuk om te lezen! Ik was ook al eens geïntrigeerd geraakt door de naamsverwarring rond farro/emmer/spelt en ben blij met je link. Wat de consequenties voor de keuken van het verschil betreft: voor deeg zou het moeten uitmaken, althans als Wikipedia het goed heeft. Die stelt dat emmer een laag glutengehalte heeft en spelt juist een hoog. Maar andere bronnen signaleren niet zo'n groot verschil in Wim van der Laanhttps://www.blogger.com/profile/09515349468726386622noreply@blogger.com