tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post7438785173318622658..comments2024-03-22T17:09:48.982+01:00Comments on klary koopmans: Saus voor TonyKlary Koopmanshttp://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-47335096523863475532010-12-19T10:49:29.005+01:002010-12-19T10:49:29.005+01:00Ria, wat leuk! Ja, de gehaktballen zijn uiteindeli...Ria, wat leuk! Ja, de gehaktballen zijn uiteindelijk maar een laatste toevoeging, de saus krijgt zijn rijke smaak van de stukken vlees. En wat fijn om nog een restje in de vriezer te hebben, ik ben jaloers...Klary Koopmanshttps://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-37220069699664795042010-12-19T08:38:06.574+01:002010-12-19T08:38:06.574+01:00Hallo Klary,
Ik heb deze gemaakt en het is fantas...Hallo Klary,<br /><br />Ik heb deze gemaakt en het is fantastisch! Ik heb wel de gehaktballetjes eruit gelaten (essentieel onderdeel in het kader van jouw verhaal), omdat ik niet zo op gehaktballen in saus en soep ben, en er meer dan voldoende vlees in zit. Ook heb ik hoeveelheden bleekselderij en winterwortel verdubbeld. <br />Ik heb gelukkig een fikse pan gemaakt, dus een deel zit in de Anonymousnoreply@blogger.com