tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post7105033666105526883..comments2024-03-16T13:38:07.722+01:00Comments on klary koopmans: Het China projectKlary Koopmanshttp://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-72314661253141717212009-07-23T16:55:13.642+02:002009-07-23T16:55:13.642+02:00Hoi,
je hebt een hele leuke blog. ik heb trouwens...Hoi,<br /><br />je hebt een hele leuke blog. ik heb trouwens nog wel een hele lekkere recept voor je voor die gefermenteerde groente uit blik. Je moet trouwens die uitspoelen en een nacht in koud water laten, de volgende dag in reepjes snijden, net als een kipfiletje en een geraspte wortel. Alles samen bakken in een wok met peper,zout,vetsin, beetje suiker en sesamolie en serveren met rijst...<brAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-39799464002747886722008-11-03T11:34:00.000+01:002008-11-03T11:34:00.000+01:00Hi there, nice to find your blog and seeing you ar...Hi there, nice to find your blog and seeing you are trying these chinese ingredients that we commonly used, I recenly just posted a recipe using the chinese preserved radish. I am Chinese married to a Dutch : )Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-81729582449540258802008-09-13T23:26:00.000+02:002008-09-13T23:26:00.000+02:00Het boek van Pay Uun Hiu van de Volkskrant (zie we...Het boek van Pay Uun Hiu van de Volkskrant (zie website uitgeverij de Geus) is echt een super kennismaking met de Chinese keuken, echt een heel leuk boek dat je heel veel over Chinese recepten leert, en het is nog een leuk leesboek ook.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-40150560854807803392008-09-13T20:51:00.000+02:002008-09-13T20:51:00.000+02:00Wat leuk dat je de zoete bonensaus zo lekker vindt...Wat leuk dat je de zoete bonensaus zo lekker vindt (die is natuurlijk ook lekker!)<BR/>Binnenkort maar eens een kookworkshopje doen dan?kattebelletjehttps://www.blogger.com/profile/18359211142383374649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-33894728674628587122008-09-13T14:01:00.000+02:002008-09-13T14:01:00.000+02:00oh, maar ik vond de gefermenteerde groente wel hee...oh, maar ik vond de gefermenteerde groente wel heel lekker! Dus dat was het probleem niet... maar ik ben het met je eens dat ik nog niet toe ben aan Chinees koken zonder recept... dat was een beetje overmoedig!Klary Koopmanshttps://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-81499522247773410122008-09-13T12:23:00.000+02:002008-09-13T12:23:00.000+02:00Ik denk dat veel van die ingemaakte/gefermenteerde...Ik denk dat veel van die ingemaakte/gefermenteerde groenten/dingen toch vaak een beetje moeilijk zijn als je er niet aan gewend bent. Ik zou het niet aanraden daarmee te beginnen, als je je eerste schreden op het chinese kookpad zet. En al helemaal niet zonder recept, want waar moet je naartoe werken? <BR/><BR/>Probeer de Mapo Tofu, of Kip Kung Pao. Of nog makkelijker <A HREF="http://Anonymousnoreply@blogger.com