tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post2678483123058544468..comments2024-03-16T13:38:07.722+01:00Comments on klary koopmans: Gula Djawa, Tempeh KeringKlary Koopmanshttp://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-55129193180642247072011-08-29T20:07:54.934+02:002011-08-29T20:07:54.934+02:00Heerlijk recept de smaak was om je vingers van op ...Heerlijk recept de smaak was om je vingers van op te eten, probeer ook eens mijn geheime <a title="muffinrecept" href="http://muffinrecept.nl" rel="nofollow">muffin recept</a>muffinrecepthttps://www.blogger.com/profile/08445388547263908708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-33088965172022403202011-03-25T15:31:38.505+01:002011-03-25T15:31:38.505+01:00Hoi Marianne, ik had zelf nog maar 2 verse pepers ...Hoi Marianne, ik had zelf nog maar 2 verse pepers en heb die aangevuld met een schep sambal oelek. Ik denk dat als je 5 pepers gebruikt je wel de zaadlijsten moet verwijderen anders wordt het inderdaad erg heet!Klaryhttps://www.blogger.com/profile/14667055613483997122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-81353550220161084342011-03-25T09:31:13.627+01:002011-03-25T09:31:13.627+01:00Gisteren gemaakt, heerlijk!!! Ik heb alleen veel m...Gisteren gemaakt, heerlijk!!! Ik heb alleen veel minder rode pepers gebruikt. Ben begonnen met eentje, volgende keer kan er nog wel een extra bij want iets pittiger mocht wel. Maar 5..? Heb jij echt 5 rode pepers hiervoor gebruikt?Mariannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-72335744238922323652011-03-23T09:48:19.073+01:002011-03-23T09:48:19.073+01:00Jaa, lekker, palmsuiker.Jaa, lekker, palmsuiker.RozeMarijn/Annemiekehttp://www.kookblogrozemarijn.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-11186084410170766682011-03-22T06:34:26.063+01:002011-03-22T06:34:26.063+01:00i can't beLIEVE this is your first time frying...i can't beLIEVE this is your first time frying tempeh...welcome. yes, it's really hard not to eat the whole bunch. another great topping is okonomiyaki sauce and a dot of mayonnaise.MEMhttps://www.blogger.com/profile/09951938457500869000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-4243241541999924052011-03-21T17:30:35.171+01:002011-03-21T17:30:35.171+01:00Oh, ik val even stil. *bloos*
Dank je.
En mij kos...Oh, ik val even stil. *bloos*<br />Dank je.<br /><br />En mij kost het ook altijd moeite om niet meteen de hele schaal leeg te eten! *grin* En daarna om de gemaakte tempeh kering niet meteen in een keer op te snoepen. <br /><br />Leuk kadootje, en prachtige verpakking! Zou het misschien palmblad kunnen zijn? Van de Borassuspalm waar de gula djawa uit gewonnen wordt?Robinhttp://robin@aziatische-ingredienten.nlnoreply@blogger.com