tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post1910648004688868240..comments2024-03-22T17:09:48.982+01:00Comments on klary koopmans: De zoetste wortelKlary Koopmanshttp://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-3795806277033801212011-08-26T23:19:19.786+02:002011-08-26T23:19:19.786+02:00beste Klary,
dit was wel ongelovig goddelijk lekk...beste Klary,<br /><br />dit was wel ongelovig goddelijk lekker :) vonden ook echtgenote en zoon van 7 (echte lekkerbek). gaan we weer maken als er gasten komen. DANK!<br /><br />groets joostjoosthttp://www.patmetheny.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-70563351363727238102011-05-31T08:20:42.232+02:002011-05-31T08:20:42.232+02:00Klary, indrukwekkend recept,kost even wat aandacht...Klary, indrukwekkend recept,kost even wat aandacht en tijd maar dan ga je ook wat proeven. dit schrijf ik op voorhand,ik kan vaak al proeven hoe iets smaakt door er over te lezen. Schijnt een deel van de mensheid te kunnen. Margriet Sitskoorn, neurobiologe schrijft er interessant over. Ik zet het bij favoriete recepten. heb je je Marcella Hazan al terug? Ik hoop het voor je!Annehttps://www.blogger.com/profile/13553402647382171128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-2805025423376849732008-07-22T10:40:00.000+02:002008-07-22T10:40:00.000+02:00Arry, ja, als je de pasta op deze mnaier wilt gare...Arry, ja, als je de pasta op deze mnaier wilt garen moet je voorzichtig roeren (maar minder vaak dan bij risotto). De wortels gaan gek genoeg niet stuk. Als je dit te omslachtig vindt kun je ook gewoon de wortels maken en pasta koken volgens de 'gewone' methode, ook dan is het lekker!Klary Koopmanshttps://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-14557059165619153632008-07-22T10:33:00.000+02:002008-07-22T10:33:00.000+02:00Hi, een vraagje: moet je bij het toevoegen van wat...Hi, een vraagje: moet je bij het toevoegen van water en laten absorberen, ook blijven roeren zoals bij risotto? Ik vroeg me af of dan niet de wortels helemaal kapot gaan? Verder ziet het er erg omslachtig uit allemaal, maar juist daarom intrigeert het me wel. Moet ik eens op een regenachtige dag gaan maken denk ik. Gr, ArryAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-18994169237865230752008-04-03T20:51:00.000+02:002008-04-03T20:51:00.000+02:00Koen, goed dat je toch geduld hebt gehad en ik ben...Koen, goed dat je toch geduld hebt gehad en ik ben blij dan het smaakte!Klary Koopmanshttps://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-42988911882526324402008-04-03T20:43:00.000+02:002008-04-03T20:43:00.000+02:00Had dit recept van de week gelezen en dacht dat he...Had dit recept van de week gelezen en dacht dat het wel leuk was voor vanavond. Na m'n tentamen even boodschappen gedaan en thuis toen ik trek begon te krijgen rond 6u het recept er weer bij gepakt. Ik balen dat die wortels +- 2uur nodig hadden. Toch gemaakt, en het smaakte me donders goed. Top recept<BR/><BR/>Verder m'n complimenten voor je blog, ben hier toevallig via het Ministerie van Eten enAnonymousnoreply@blogger.com