tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post116154151211812383..comments2024-03-22T17:09:48.982+01:00Comments on klary koopmans: Lucht en geduld: de beste pizzaKlary Koopmanshttp://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-80702651800325067232016-10-27T17:34:21.487+02:002016-10-27T17:34:21.487+02:00Ik gebruik een zelfgebouwde hout/steenoven, heb ve...Ik gebruik een zelfgebouwde hout/steenoven, heb veel aan je deegtips gehad kijk maar eens op https://www.facebook.com/gvanderwoude1Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00345121295245209501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-7039517445920746902014-06-28T12:57:42.197+02:002014-06-28T12:57:42.197+02:00Ik van het 5 dagen oude deeg een kleine pizza geba...Ik van het 5 dagen oude deeg een kleine pizza gebakken en gegeten smaakte best goed. Maar wel een beetje vage na smaak het deeg rook ook een beetje zuur.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-7813545782072221052014-06-28T11:38:40.178+02:002014-06-28T11:38:40.178+02:00Ik heb het deeg 5 dagen gekeden gemaakt maar ik om...Ik heb het deeg 5 dagen gekeden gemaakt maar ik om heb het in een grote bol zonde het in olijfolie te rollen afgedekt in de koelkast bewaard. En ik vanavond pizza gaan maken maar het ruikt een beetje zuurug en het is in geslonken. Kan ik het nog gebruiken?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-13017510072825774372014-06-06T21:55:06.550+02:002014-06-06T21:55:06.550+02:00Heel goede pizza bloem krijgt men door een mix te ...Heel goede pizza bloem krijgt men door een mix te maken van manitoba (80%) en grano duro (20%). Het deeg in bollen voor 1 pizza 1 tot 3 dagen in de frigo laten fermenteren is beter dan dadelijk gebruiken.Rudy's bloghttps://www.blogger.com/profile/11273847132082782721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-77913912068571185172012-02-05T11:52:27.792+01:002012-02-05T11:52:27.792+01:00Hoi,
Hoe lang bak je de pizza?Hoi,<br />Hoe lang bak je de pizza?ireennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-73971784340611884842011-07-01T23:54:16.672+02:002011-07-01T23:54:16.672+02:00Nog even een tip als je weinig tijd hebt kun je to...Nog even een tip als je weinig tijd hebt kun je toch een goed deeg krijgen, ik gebruik wel 00 bloem. Gist met warm water en een klein beetje suiker vast in een kommetje doen. Even wachten en dan door de bloem heen scheppen, warm water toevoegen en pas als alles gemengd is zout toevoegen en eventueel italiaanse kruiden. Goed kneden en vervolgens met warme vochtige theedoek op warme plaats 40 Petrahttps://www.blogger.com/profile/11514582140746376747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-22096066596383804342011-07-01T21:33:43.820+02:002011-07-01T21:33:43.820+02:00Het kan ook met een G-Ferrari Pizza-Oven is ook ee...Het kan ook met een G-Ferrari Pizza-Oven is ook een steen oven deze wordt wel 400 graden en hij werkt op electriciteit, heerlijke pizza's, in 5 minuten.<br />Zie www.italia4you.nl voor verkoop adressen koop vanaf 129 euro. Ook te huur/te koop To-Enjoy.nl regio Bussum vanaf 35 euroPetrahttps://www.blogger.com/profile/11514582140746376747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-37982138572058179852011-05-15T12:25:37.925+02:002011-05-15T12:25:37.925+02:00beste meel is tip 00 pizza meel.
1 kilo tipo 00 me...beste meel is tip 00 pizza meel.<br />1 kilo tipo 00 meel.<br /> 600ml lauw water met daarin 2 zakjes gist en een theelepel suiker. af en toe stevig opkloppen om zuurstof in het water te brengen en schuimend te laten worden.<br /> dan rustig met een vork door het meel roeren en dan kneden, kneden, kneden en nog eens kneden. dan heb ik ALTIJD een letterlijk fluweel zacht deeg......o ja ik heb wel Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-64439777886221992172009-08-11T12:26:36.242+02:002009-08-11T12:26:36.242+02:00bouw een pizza oven in de tuin, een wereld van ver...bouw een pizza oven in de tuin, een wereld van verschil... Kan ik ook een plaatje posten?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-82264675589640484002009-02-17T20:31:00.000+01:002009-02-17T20:31:00.000+01:00Hey! Fijn om te weten dat er nog pizza-freaks best...Hey! Fijn om te weten dat er nog pizza-freaks bestaan :)<BR/>Ik ben al een jaar bezig om de 'perfecte' pizza te creƫren en ben al redelijk goed op weg.<BR/>Ik gebruik 00-bloem, verse gist maar ik vraag me af wat jullie voor Mozarella kaas gebruiken, welk merk/soort?<BR/>Ik gebruik de grote blokken van Santa Lucia maar die is erg moeilijk snijbaar en als hij smelt, gaat dat met veel vocht gepaard Unknownhttps://www.blogger.com/profile/09351880125904154433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-27581199344512341442008-02-12T13:39:00.000+01:002008-02-12T13:39:00.000+01:00Hoi Klary,snelle reactie! Inderdaad hangt veel af ...Hoi Klary,<BR/><BR/>snelle reactie! Inderdaad hangt veel af van de bloem en een hoop andere factoren. Mijn excuses overigens als ik wat eigenwijs over kom (zeggen dat je recept niet klopt ipv de suggestie doen). Ik ben toch erg geemotioneerd als het over koken en recepten gaat ;)<BR/><BR/>verder perfectioneren van je pizza deeg kun je hier doen: (geweldig blog ook overigens)<BR/>http://www.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/13765699218836185625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-6583633646523572742008-02-11T22:28:00.000+01:002008-02-11T22:28:00.000+01:00Lucienne en Harm,de keer dat ik de pizza maakte en...Lucienne en Harm,<BR/><BR/>de keer dat ik de pizza maakte en aantekeningen maakte, heb ik echt maar 100 ml water gebruikt (en 3 eetlepels olie, da's ook weer zo'n 50 ml). Ik lees wel altijd dat de ene bloem meer water opneemt dan de andere, en dat de hoeveelheid vocht die je nodig hebt bij bakken ook afhangt van het weer en de vochtigheid in je keuken! Als ik nu pizza maak, meet ik het water Klary Koopmanshttps://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-60662422292803387652008-02-11T22:17:00.000+01:002008-02-11T22:17:00.000+01:00> Lucienne100 ml is inderdaad te weinig, ik zelf g...> Lucienne<BR/><BR/>100 ml is inderdaad te weinig, ik zelf gebruik zo'n 300-350 ml op 500 gr bloem. Dan wordt het wat plakkeriger maar na 1 of 2 nachten in de koelkast is het wel meer genieten!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/13765699218836185625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-73073156237584710972007-10-28T18:28:00.000+01:002007-10-28T18:28:00.000+01:00Ik heb het recept van pizza deeg net geprobeerd, m...Ik heb het recept van pizza deeg net geprobeerd, maar het blijft alleen maar een droog kruimel mengsel. Moet er niet meer vocht in of minder bloem?Luciennehttps://www.blogger.com/profile/11300287189614603374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-48104950625984585912007-05-31T19:29:00.000+02:002007-05-31T19:29:00.000+02:00hallo,die pizza ziet er lekker uit. Ik maak veel p...hallo,<BR/><BR/>die pizza ziet er lekker uit. Ik maak veel pizza en wat doe ik....<BR/>Ik gooi er erg veel saus overheen (die maak ik zelf) en dan is hij af en toe wat plakkerig. Ik ga het een keer proberen zoals je schrijft, wat minder saus.<BR/>Groeten GeertUnknownhttps://www.blogger.com/profile/17893532686162663257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20813973.post-1164537671529247192006-11-26T11:41:00.000+01:002006-11-26T11:41:00.000+01:00Hola, over pizza-steen gesproken: ik las van de we...Hola, over pizza-steen gesproken: ik las van de week op de site van Aschwin dat hij daarvoor een doodgewone stoeptegel gebruikt, schoongeboend en gewikkeld in de alufolie... leek me een goed idee!Anonymousnoreply@blogger.com